Pihasuunnittelu pien- ja kerrostalopihoille

Ammattilaisen toteuttama pihasuunnitelma luo kauniita ja toimivia ulkotiloja asukkaille ja kiinteistön käyttäjille. Doventus Oy:n pihasuunnittelija tekee kotipihastasi helppohoitoisen keitaan, joka tekee viherunelmistasi totta.

Pihoilta parvekkeille ja terasseille

Selkeän kauniit pihasuunnitelmamme sopivat sekä ammattimaisille viherrakentajille että omatoimisesti toteuttamisesta vastaaville. Kiinnitämme aina tarkasti huomiota toiveisiisi. Käytettävät kasvit ja materiaalit valitaan paikalliset olosuhteet ja rakennettu ympäristö huomioiden. Luomme viihtyisiä ja visuaalisia kokonaisuuksia myös ullakkokohteiden parvekkeille ja rivitalojen terasseille.

Pihasuunnittelu ja valaistus

Piha- ja vihersuunnittelu ovat tärkeässä roolissa myös taloyhtiöiden pihoilla ja yritysten toimitilojen alueilla. Oikeilla ratkaisuilla luodaan positiivisia ensivaikutelmia, parannetaan rakennetun piha-alueen toimivuutta ja helpotetaan sen huolto- ja ylläpitotöitä. Tarvittaessa ammattilaisemme voivat täydentää pihan suunnittelukokonaisuutta muun muassa valaistus- ja rakennesuunnittelulla.

Ota yhteyttä