Luova ja luotettava arkkitehti- ja insinööritoimisto

Doventus Oy on vuodesta 2003 lähtien tarjonnut yksityis- ja yritysasiakkaille rakennusalan suunnittelu-, projektinjohto- ja valvontapalveluja. Viemme alaamme rohkeasti eteenpäin – asiakkaitamme kuunnellen, uutta kehittäen ja laatua tuottaen.

Monialaista osaamista

Yrityksessämme työskentelee sekä arkkitehtejä että rakennusinsinöörejä. Tämän ansiosta pystymme työskentelemään hankkeen kaikissa vaiheissa tehokkaasti – aina suunnittelusta valvontaan. Doventuksessa tieto kulkee nopeasti eri alojen osaajien välillä, ja hyvät ideat täydentävät toisiaan. Käytettävissämme on projektikohtaisesti myös sisutusarkkitehti ja huippuammattilaisista koostuva yhteistyöverkosto.

Vastuullista konsultointia

Me onnistumme, kun asiakkaamme onnistuu. Siksi keskinäinen luottamus projektin tilaajan kanssa on meille aina ensiarvoisen tärkeää. Osoituksena kestävistä työtavoistamme kansainvälinen luottoluokittaja Bisnode on arvioinut Doventus Oy:n korkeimpaan AAA-luottoluokkaan jo vuodesta 2007. Lisäksi kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n ylläpitämään Luotettava Kumppani -rekisteriin, josta löytyvät ajantasaiset vastuuasiakirjamme.

Ota yhteyttä